Wie zijn wij

JULIMMO is een vastgoedkantoor gelegen in Klein-Brabant dat zich richt op woningen met een eigen verhaal. Bij zowel verkoop als verhuur willen we de wensen van de koper koppelen aan het unieke verhaal van de woning. Tegelijk leggen we de focus op bruisende nieuwbouwprojecten die een meerwaarde bieden voor zowel buurt als bewoner: aantrekkelijke plaatsen waar je zorgeloos van het leven kan genieten.

De sterkte van JULIMMO is de persoonlijke aanpak. Ons team zorgt ervoor dat elk dossier behandeld wordt door één en dezelfde persoon die beschikt over dossierkennis, mensenkennis en gedrevenheid.  

Julie, zaakvoerder, besloot na het behalen van een bachelor in marketing een driejarige vastgoedopleiding te volgen. Tijdens haar BIV-stage met specialisatie in nieuwbouw, kriebelde het om zich verder te ontwikkelen en op haar eigen benen te staan. Zo werd het kantoor JULIMMO in Bornem geboren. Als erkend vastgoedmakelaar en daarnaast ook erkend schatter staat Julie haar mannetje in de harde vastgoedwereld.  

Maak gerust jouw afspraak voor meer informatie of gewoon voor een gezellige babbel met een kopje koffie. 

Groetjes, Team JULIMMO