Weertstraat 59, Mariekerke
Vanaf € 575.000

Weertstraat 59 , 2880 Bornem

Omschrijving Ref.: 5612195

Nieuwbouwwoning op rustige locatie


MOGELIJKHEID TOT AANKOOP AAN 6% BTW

In het rustige Mariekerke wordt deze nieuwbouwwoning aangeboden. Dit oorspronkelijke vissersdorp bevindt zich in de gemeente Bornem. 

Deze ruime nieuwbouwwoning ligt tussen het bruisende Bornem en het schilderachtige Sint-Amands. Dankzij deze locatie is woon-werkverkeer geen probleem en zijn grote stadscentra gemakkelijk bereikbaar. Alle essentiële voorzieningen zoals scholen, horeca en winkels bevinden zich in de nabije omgeving. Voor sport- en recreatieliefhebbers is er een gevarieerd aanbod in Klein-Brabant.

De halfopen bebouwing zal op de gelijkvloerse verdieping bestaan uit een ruime inkomhal met apart toilet die toegang geeft tot de volledig geïnstalleerde, open keuken met aansluitend de lichtrijke leefruimte. Verder biedt het gelijkvloers een ruime, praktische berging en een parkeerplaats.

Via de trap bereiken we de verdieping, waar we een toilet, drie slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo en ligbad terugvinden. De master-bedroom beschikt bovendien ook nog over een ensuite badkamer met inloopdouche.

De grote raampartijen in de leefruimte geven toegang tot de westgeoriënteerde tuin met aangelegd terras (159 m²). 

De woning zal BEN zijn en voldoen aan de huidige energienormen. Hierdoor geniet je van een vrijstelling van 5 jaar van de onroerende voorheffing.
Er wordt oa. gebruik gemaakt van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen, super-isolerende beglazing en de nodige isolatie. 

Er wordt gestreefd naar een kwalitatieve afwerking tot in de puntjes. De woning zal volledig afgewerkt zijn tegen eind juni.

Aankoop onder het verlaagde BTW-tarief van 6% is mogelijk.

Wenst u meer informatie over deze kwalitatieve nieuwbouwwoning op toplocatie?
Contacteer ons gerust via info@julimmo.be of 03 303 39 36.

Uw contact

Julie Joos 0473 51 31 45
Vraag meer informatie

Beschikbaarheid

 

  kamers oppervlakte prijs
Weertstraat 59, Mariekerke 3 150 m² € 575.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden